Beşiktaş, Alexander Büttner'i bitirdi

/ Kaynak: DHA
Beşiktaş, Alexander Büttner'i bitirdi

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ın uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Alexander Büttner transferi için Manchester United ile kiralama konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Beşiktaş'ın uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Alexander Büttner transferi için Manchester United ile kiralama konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi. Bir süredir kadrosuna yabancı bir sol bek katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United kulübünde forma giyen Alexander Büttner'i sezon sonuna kadar kiralamak için İngiliz ekibi ile anlaşmaya vardı. Türkiye saat ile 23.00'da bitecek olan İngiltere transfer dönemi öncesi Manchester United ile anlaşan Beşiktaş, resmi açıklamayı yapmak için 24 yaşındaki Hollandalı oyuncudan haber bekliyor. Büttner'in Beşiktaş dışında kendisine gelen diğer teklifleri de değerlendirdiği öğrenilirken, Hollandalı oyuncunun bu akşam Siyah Beyazlı kulübe kararını ileteceği kaydedildi. Büttner, Beşiktaş'ın kendisine sunduğu bir yıllık kiralama bedelini kabul ederse yarın İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolüden geçecek.



SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...