Beşiktaş Akhisar maçlarında gol yağmuru

Beşiktaş Akhisar maçlarında gol yağmuru

SPOR Haberleri

Akhisar ile Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 3-3 berabere kalırken, iki takım arasında oynanan son 3 maçta 15 gol atılmış oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında 3-3 berabere kalan Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasında Süper Lig'de oynanan 3 maçta 15 gol atıldı. Geçen sezonun ilk yarısında Beşiktaş sahasında 3-1, Manisa'da oynanan maçı Akhisar Belediyespor 4-1 kazanmıştı. Bu sefer ise mücadele 3-3 sona erdi.

AKHİSAR İLK KEZ KAZANAMADI!

Akhisar Belediyespor bu sezon iç sahada oynadığı 5.maçta ilk kez galip gelemedi. Beşiktaş maçına kadar sahasında 4'te 4 yapan ve 12 puan toplayan Akhisar Belediyespor takımı Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldı. Ege temsilcisi böylece bu sezon iç sahada ilk kez puan kaybetti. Akhisar Belediyespor bu sezon tüm gollerini ( 13 gol ) iç sahada attı. A. Belediyespor böylece 8 maç aradan sonra puan yitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...