Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçına hazır

/ Kaynak: AA
Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçına hazır

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı takım, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda yine eksik çalıştı. Antrenmana, bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, boğaz enfeksiyonu olan Julien Escude, gribal enfeksiyon geçiren Oğuzhan Özyakup, bronşit olan Ömer Şişmanoğlu ve sağ kasığında zorlama olan Michael Eneramo'nun katılmadığı bildirildi. Taktik ve kondisyon idmanı yapan siyah-beyazlıların çalışmasının ısınma koşularıyla başladığı ifade edildi. Kısa koşular sonrası 5'e 2 pas
çalışması ve taktik hazırlıkla idmanı sürdüren Beşiktaş'ın, günü yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamladığı kaydedildi. Siyah-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor maçı için özel uçakla İzmir'e gidecek. Kafile, buradan kara yoluyla Manisa'ya geçerek kampa girecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...