Beşiktaş 5 sene sonra bir ilki başardı

Beşiktaş 5 sene sonra bir ilki başardı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Gaziantepspor'u yenerek tam 5 sezon sonra ligin ilk 3 maçını galibiyetle kapadı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Gaziantepspor 'u yenerek tam 5 sezon sonra ligin ilk 3 maçını galibiyetle kapadı. Spor Toto Süper Lig'in bu sezon puan kaybetmeyen tek takımı Beşiktaş, 3. hafta maçında Gaziantepspor'u da yenerek 3'te 3 yaptı ve 9 puanla liderliğini sürdürdü. Trabzonspor (2-0) ve Kayseri Erciyespor (4-2) galibiyetlerinin ardından 3. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırlayan siyah-beyazlılar, Almeida'nın biri penaltıdan olmak üzere golleriyle sahadan 2-0 galibiyetle ayrılarak, geçen hafta 144 maç sonra elde ettiği liderliği korudu. Beşiktaş, Gaziantepspor'u yenerek 5 sezon sonra ligin ilk 3 maçını galibiyetle kapadı. Siyah-beyazlılar, 2007-2008 sezonunda evinde Konyaspor'u 1-0, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1, Gaziantepspor'u da 1-0 yenerek ilk 3 haftayı kayıpsız geçmişti. Beşiktaş, bu sezon da Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor'u mağlup ederek, yoluna firesiz devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...