Beşiktaş 4, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1

Beşiktaş 4, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 1

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la hazırlık maçı oynayan Beşiktaş Futbol Takımı, karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen müsabakada, siyah-beyazlı takımın gollerini, 28. dakikada Hutchinson, 63. dakikada Motta, 65. dakikada Holosko ve 73. dakikada ise Mustafa Pektemek attı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tek golünü ise 83. dakikada Alparslan Erdem kaydetti. Beşiktaş takımı, maça Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Franco, İsmail Koybaşı, Mehmet Akgün, Necip Uysal, Kerim Frei, Hutchinson, Holosko, Ömer Şişmanoğlu ve Eneramo 11'i ile başlarken, ikinci yarıda Mustafa Pektemek, Motta, Gökhan Süzen, Alperen Doğan ve Samet Ilgar da forma şansı buldu. Siyah-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'deki Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...