Bernardo Silva Manchester City ile 2026'ya uzattı! "Başarı daha fazlasını istemenizi sağlar"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bernardo Silva Manchester City ile 2026'ya uzattı! "Başarı daha fazlasını istemenizi sağlar"

SPOR Haberleri

Premier League'e 2'de 2'yle başlayan Manchester City, Portekizli yıldızı Bernardo Silva'nın sözleşmesinin 2026'ya kadar uzatıldığını açıkladı. 29 yaşındaki futbolcu imzanın ardından "Başarı daha fazlasını istemenizi sağlar ve bu kulüp bana kazanmaya devam etme fırsatını veriyor" dedi.

Premier Lig şampiyonı Manchester City, Portekizli yıldızı Bernardo Silva ile sözleşme yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamada, 29 yaşındaki futbolcuyla 2026 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Manchester ekibinin formasıyla şu ana kadar 308 maça çıkan ve 55 gol atan Silva, 5 Premier Lig, 4 Lig Kupası, 2 Federasyon Kupası, bir kez de UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

KAZANMAYA HALA AÇ

Güncel piyasa değeri 80 milyon euro olan Bernardo Silva 2017 yazında AS Monaco'dan 50 milyon euroya transfer edilmişti. İmzanın ardından kulüp sitesinde açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, “Geçen sezon üçleme yapmak son derece özeldi ve bu kadar açlığın ve tutkunun olduğu bir takımın parçası olmak heyecan verici. Başarı daha fazlasını istemenizi sağlar ve bu Kulüp bana kazanmaya devam etme fırsatını veriyor" dedi.

Bernardo Silva Manchester City ile 2026'ya uzattı!

https://twitter.com/ManCity/status/1694395395504267649

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...