Berat Özdemir bir sezon sonra yeniden Trabzonspor'da

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Berat Özdemir bir sezon sonra yeniden Trabzonspor'da

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Bordo mavililer, geçen sezon başında El-İttifak’a sattığı orta sahayı bir sezonluğuna bedelsiz olarak kiraladı

Trabzonspor orta saha problemini Berat Özdemir ile çözdü. Ön liberoya oyuncu bakan ve yüksek maliyetler sebebiyle istediğini bulamayan bordo mavililer geçen sezon El-İttifak’a 2,5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında sattığı Özdemir’i tekrar aldı. Suudi Arabistan ekibi ile yapılan anlaşmaya göre bir sezonluğuna kiralanan merkez orta saha için kiralama bedeli ödenmeyecek ancak Berat’ın yıllık maliyeti (33 milyon TL) karşılanacak.

ÇOK MUTLUYUM

Geçen sezon ağustos ayında Suudi Arabistan’a giden ve yeniden yuvasına dönen Özdemir, “Trabzonspor’a geri döndüğüm için çok mutluyum. Burada güzel anılarım vardı. Kaldığım yerden devam edeceğim. Uyum anlamında bir problem yaşamayacağım. Trabzonspor’da yönetimin, teknik ekibin ve de en önemlisi camianın beklentilerini biliyorum. Takımın başarısı için elimden geleni sonuna kadar yapacağım” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...