Beraberlik fırtınası (Göztepe 1-1 Trabzonspor)

Düzenleyen:
Beraberlik fırtınası (Göztepe 1-1 Trabzonspor)

SPOR Haberleri

Son sekiz maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve altı beraberliği bulunan bordo mavililer, Göztepe deplasmanında geriye düşüp 10 kişi kaldığı mücadelede bir puanı suskun golcüsü Ekuban ile kurtardı.

UĞUR AKTAN

Karaman’a karşı
Spor Toto Süper Lig'in 38. haftası geçtiğimiz sezon bordo-mavili takımı çalıştıran ve Trabzonspor'un efsane oyuncularından biri olan Ünal Karaman'ın görev yaptığı Göztepe ile ligde son sekiz maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor'u buluşturdu. 90 dakika büyük çekişmeye sahne olurken, Jahovic ve Ekuban'ın karşılıklı golleriyle kazanan çıkmadı. 

Kerim direğe...
İlk gol fırsatını Göztepe'nin yakaladığı maçın beşinci dakikasında Soner'in sağa kanattan kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Kerim'in kafa vuruşu direğe çarparak, dışarı çıktı. 26'da Nwakaeme'nin pasına hareketlenen Djaniny'nin vuruşunda İrfan Can golü önledi. Göztepe'yi öne geçiren golse 45'te eski Trabzonsporlu Diabate'nin pasını iyi değerlendiren Jahovic'ten geldi. 

İki takım da 10 kişi
Maçın ikinci yarısına da iyi başlayamayan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, 67'de Berat Özdemir'in Diabate'ye yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Son bölümü eksik oynamasına da rakip yarı alanda oynama çabasından ödün vermeyen Karadeniz temsilcisi aradığı golü 88'de Ekuban ile buldu. Son anlarda ev sahibinde Obinna Nwobodo kırmızı gördü.

Ünal Karaman: Kaybedilen iki puan üzücü
Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman: Basit hataların dışında doğrularından dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. Ancak oyuncularımızın döktüğü alın terinin karşılığı alamama adına kaybedilen 2 puan var. Onun adına çok üzgünüm. Ama futbol bunun için ilginç. Çalışmaya devam edeceğiz, yine disiplinli, gayretli olarak, kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayacağız.

Abdullah Avcı: Güzel mesajlar
Dış sahadaki yenilmezlik serisini 15 maça çıkaran ve bu anlamda Ziya Doğan’ı yakalayan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: Dalgalı bir oyun vardı. Oyun organizasyonları tam bizim istediğimiz gibiydi. Bir hata yaptık cezalanmadı, ikinciyi yaptık cezalanmadı, üçüncüyü yaptık cezalandı. Trabzonspor her maçını kazanmak için oynar. Kazanabilirdik kaybedebilirdik. Böyle bir süreç. Bunlar hem sene sonu hem de önümüzdeki sene için güzel mesajlar oluyor. Önümüzdeki sezon hedef hep zirve olacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...