Beni aratmıyorlar

Düzenleyen:
Beni aratmıyorlar

SPOR Haberleri

Devre arasında transfer edilen Marcelo ve Alexis'in iyi oyuncular olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, "Sezon sonunda biz şampiyon olacağız" dedi

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı ancak ligin ikinci yarısında oynanan Gaziantepspor maçında sakatlanarak sağ diz ön çapraz bağları kopan Luiz Rhodolfo, gelecek yıla yetişmek için yoğun bir programdan geçiyor. Beşiktaş sağlık heyetinin yanı sıra Brezilya'daki özel doktoruna da tedavi olan tecrübeli stoper iki ülke arasında mekik dokuyor. Siyah-beyazlıların ülkesine gitmesi için kendisine izin vermesine rağmen şampiyonluk yolunda takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediğini söyleyen ve İstanbul'da kalmaya karar veren Rhodolfo yavaş yavaş güçlendirme çalışmalarına başladı. Bu sezonu kapatan ancak yeni sezona tam anlamıyla hazır başlamak için her şeyi yapan Brezilyalı savunma oyuncusu, ülkesinin önde gelen kondisyonerlerinden biriyle antrenman yaparak yeni sezon öncesi kampına hazır hale gelmeye çalışıyor. 
Kampa yetişeceğim
Kritik bir dönemde takımdan ayrı kalmasının kendisini psikolojik olarak etkilediğini belirten Rhodolfo, "Her şey iyi giderken bir anda futboldan uzak kaldım. Ancak bu durum da yaptığımız işin bir parçası. Kulüp bu süreçte bana hem sahip çıktı hem de birçok imkan sundu. Ben de bana gösterilen bu iyi niyete karşılık vermek için elimden geleni yapıyorum. Hedefim bir an önce futbol oynayacak seviyeye gelerek yeni sezona hazır başlamak. Umarım kamp dönemine eksiksiz yetişirim" diye konuştu. Yeni transferler Alexis ve Delgado'nun Ersan ile kendisinin yokluğunu aratmadığını söyleyen Rhodolfo, "İki oyuncu da takıma çabuk uyum sağladı. Biz iyi bir takımız. Sezon sonunda şampiyonluk ipini biz göğüsleyeceğiz, bundan şüphemiz yok" dedi. 

HÜSEYİN EROĞUL

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...