'Benden Volkan kıyaslaması yapmamı istemeyin'

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
'Benden Volkan kıyaslaması yapmamı istemeyin'

SPOR Haberleri  / DHA

EURO 2016 hazırlıkları kapsamında kendi sahasında Türkiye'ye 2-1 mağlup olan Avusturya'da maç sonu Türk asıllı kaleci Ramazan Özcan açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'ye karşı oynamak kolay değil" diyen Ramazan Özcan "Türk Milli Takımının çok iyi oyuncuları var. Bizim için zorlu bir maç oldu. Türkiye'nin galibiyet golünde benim hatamdan dolayı gerçekleşti. Bu durum beni üzdü ama Türkiye'ye karşı bir milli maç oynamak benim için çok gurur verici. Tabi mağlup olduğumuz için üzgünüm içim içimi yiyor ama futbol bu hata yapmak da var bu işte" şeklinde konuştu. 

"BENDEN VOLKAN BABACAN, VOLKAN DEMİREL KIYASLAMASI YAPMAMAMI İSTEMEYİN"

Haziran ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için zor bir turnuva olacağını belirten Ramazan Özcan şunları söyledi: "Tüm takımlar gibi bizde hazırlıklarımıza Mayıs ayı itibari ile başlayacağız. Zorlu bir turnuva bizi bekliyor. Her takım gruplardan çıkmak onun için yarışacak ama önce kendi kulüp takımlarımız ile ligleri bitirelim sonra milli takıma bakacağız"

Milli Takım tercihi hakkında pişman olmadığını belirten file bekçisi bugün Türk Milli takımında yediği gol içinse "Hata yaptığımı kabul ediyorum. Daha öncede bir çok kez hatalar yaptım ama bu hatalar sayesinde doğruları öğrendim ve bu şekilde milli takıma kadar yükseldim" diye konuştu. 

Türk Milli Takımının kalesini koruyan Volkan Babacan için "Volkan harika bir kaleci çok başarılı. Boyu, posu da yerinde ama benden Volkan Babacan, Volkan Demirel kıyaslaması yapmamamı istemeyin" dedi.

"GOL ATTIĞIM İÇİN MUTLUYUM. BUNU DA İNŞALLAH AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA TEKRARLARIM"

Karşılaşmanın 43. dakikasında Avusturya kalesine muhteşem bir frikik vuruşu ile Milli Takımın beraberlik golünü atan Hakan Çalhanoğlu maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Attığı frikik golü ile ilgili olarak Hakan "Pozisyon olduğunda Şelçuk ağabey ile göz göze geldim. Kendimi orada iyi hissettim ve ben vurmak istedim. Topu aldığım an orada Avusturyalı oyuncunun kaleye doğru gittiğini gördüm Selçuk ağabey de aynı şekilde onların kalesine doğru ilerleyince onun çıkmasını bekledim ve topa iyi vurdum ve mutluyum gol attığım için. Bunu da inşallah Avrupa Şampiyonası'nda tekrarlarım" ifadelerini kullandı.

"İNGİLTERE'YE KARŞI İLK GOLÜ KİMİN ATACAĞININ ÖNEMİ YOK.ÖNEMLİ OLAN GOL OLMASI"

Selçuk İnan ile aralarında frikik olduğu zaman sahada göz göze geldiklerini belirten Hakan "Kendimi iyi hissettim ve topu ben aldım dedi.

İnşallah bu sefer İngiltere'ye gol atarız diyen Hakan Çalhanoğlu "Gerçekten bu 2 hazırlık maçlarında galip gelmek çok güzel bir şey .Bu galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonasına iyide hazırlanıyoruz gördüğünüz gibi. Ben takım arkadaşlarımı da tebrik ederim hepsini 90 dakika çok iyi mücadele ettiler Avusturya gibi iyi bir takıma karşı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık bugün.  İngiltere karşısında frikik olması durumunda Selçuk ile gözgöze geldiğinizde topa vuran kim olur sorusuna ? "Kimin vurduğu önemli değil önemli gol olması" dedi.

FIFA'nın Hakan Çalhanoğlu'na yaptığı transfer soruşturması hakkında ise "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"AVUSTURYA'YI İÇERDE YENMEK KOLAY BİR ŞEY DEĞİL"

Nuri Şahin ise maç sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi "Takım inanılmaz bir hava yakalamış durumda ve bu da sahaya yansıyor. Şuan gerçekten gurur duyabilecek bir takımız. Avusturya'yı içeride yenmek kolay bir şey değil. Bugünkü galibiyeti yamana atmamak lazım bizim yendiğimiz takımlar İsveç ve Avusturya bunların ikisi de iyi takımlar. Baktığınız da Avusturya grubundan hiç maç kaybetmeden 28 puan ile çıkmış. Bu tarz bir takımı burada yenmek hiç kolay bir iş değil. Avrupa Şampiyonası'nda bundan daha iyi olmamız gerekiyor ve hepimizde bunun farkındayız" 

2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'nin yakaladığı başarının tekrarını yaşamak istediğini söyleyen Nuri Şahin " Bana sorduklarında neden Alman Milli Takımını da değil Türk Milli Takımını seçtin sorularına ben bu duyguyu turnuva duygusu için Türk Milli Takımını seçtim dedim. 2002 Dünya Kupasını tv de izledim o muhteşem bir duyguydu ve bunları bizlerde yaşamak istiyoruz. Artık her turnuvaya katılan bir takım olmamız lazım" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...