Belözoğlu'ndan sert cevap: Satmak ne demek!

Belözoğlu'ndan sert cevap: Satmak ne demek!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Sportif Direktörü, futbolcuların hocayı sabote ettiği dedikodusuna, “Benim olduğum yerde kimse böyle bir şeye cesaret edemez” diyerek nokta koydu.

Emin Uluç

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Fenerbahçe’deki sorunun sebebi araştırılırken, ortaya bazı futbolcuların Teknik Direktör Erol Bulut’u sabote ettiği yönünde çok ağır bir iddia atılmıştı. Ancak Sportif Direktör Emre Belözoğlu kesin bir dille bu ithamın gerçek dışı olduğunu ifade etti. Belözoğlu, “Futbolcuların hocayı satma gibi bir durum imkânsız. Kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Bir kere her şeyin başında ben varım. Benim olduğum yerde kimse buna cüret dahi edemez” çıkışıyla iddiaları yalanladı. 

Hedef üç maçlık seri
Bu arada yoğun eleştirilere ve istifa haberlerine kulaklarını tıkayan Erol Bulut da takımın çıkış reçetesini belirledi. Tamamen işine motive olan Erol Hoca, Başakşehir, Kasımpaşa ve Alanya maçlarında seri hedefi koyarak, “Bu karşılaşmaları kazanıp kayıplarımızı telafi edebiliriz” dedi. Eksiklerin arkasına sığınmayacaklarını vurgulayan Bulut, “Sahaya 11 kişi çıkacağız ve F.Bahçe gibi oynadığımız takdirde kazanacak güce sahibiz. Mücadeleyi asla bırakmayacağız” diyerek iddiasını ortaya koydu.  

SOSA BEKLEYİŞİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Gaziantep’te riske etmediği Sosa’yı, Medipol Başakşehir maçında dümene geçirmeyi planlıyordu. Ancak tangocu, kasık ağrısı sebebiyle dünü tedaviyle geçirdi. Sosa’nın durumunun maç saatinde netlik kazanacağı öğrenildi.

TEPETAKLAK OLDU
İstatistikler     dibe vurdu

∂ İlk 7 haftada aldığı 5 galibiyet, 2 beraberlikle son yılların en iyi performansına imza atan Fenerbahçe, son 6 haftada 4 mağlubiyet, 2 galibiyette kalınca istatistikler altüst oldu. Sarı-lacivertliler, 13. hafta itibarıyla son 28 yılın en kötü ikinci performansına imza attı. Daha kötüsü 2018-19’daki 6 mağlubiyetli dönemdi.

BEKLERDEN MEMNUN
Aslar yine    kulübede

∂ Erol Bulut, Gaziantep’te ilk 11’de görev verdiği Nazım ile Novak’ın performansından memnun kaldı. Bulut’un Başakşehir karşısında yine bu iki oyuncuyu as kadroda sahaya sürüp, Gökhan ile Caner’i yedek soyundurması bekleniyor.

İYİLEŞEN KİMSE YOK
Başakşehir'e bilenen F.Bahçe’de Lemos, Valencia, Perotti ve Samatta bireysel çalışmalara devam ederken, Tolga Ciğerci’nin de tedavisi sürüyor. Cezalı Pelkas'la birlikte bu oyuncular maçta oynayamayacak. Öte yandan Başakşehir'de de dün yapılan testlerde bir oyuncuda virüse rastlandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...