Belhanda seferi

Belhanda seferi

SPOR Haberleri

Başkan Fikret Orman, Bilic'in isteği üzerine Dinamo Kiev'de forma giyen orta saha oyuncusunun transferini bitirmek için Ukrayna'ya gidiyor.

Feyenoord zaferinin ardından Başkan Fikret Orman'la maçın kritiğini yapan Teknik Direktör Bilic, iyi bir oyun ortaya koymalarına rağmen orta sahada sıkıntı yaşadıklarını söyledi. River Plate'in ardı arkası kesilmeyen isteklerinin ardından Lanzini transferinden vazgeçen siyah-beyazlıların Başkanı Fikret Orman, Belhanda'yı gündemine aldı. Devre arasında siyah-beyazlıların görüştüğü isimlerden olan Faslı futbolcu, Lanzini için yapılan görüşmeler sebebiyle listeden çıkarılmıştı. Yüksek bonservisi nedeniyle Bryan Ruiz'i ikinci sıraya alan siyah-beyazlılar, önümüzdeki günlerde Belhanda için Dinamo Kiev'le bir araya gelerek transferi bitirmeye çalışacak. Eğer bu transfer gerçekleşmezse Kartal'ın B Planı da hazır. Marko Marin ve kulübü Chelsea ile her konuda anlaşan Beşiktaş, en kötü ihtimalle Alman oyuncuya imza attıracak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...