Bekir'e tedbir!

Bekir'e tedbir!

SPOR Haberleri

Konya maçında rakibine yaptığı faul sonunda kırmızı kart gören Bekir, tedbirli olarak PFDK'lık oldu.

Aralarında F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon'un da bulunduğu 9 kulüp PFDK'ya sevk edildi. Konya maçında rakibine yaptığı faul sonunda kırmızı kart gören Bekir, tedbirli olarak PFDK'lık oldu. F.Bahçe hem çirkin ve kötü tezahürattan hem de talimatlara aykırı hareketi nedeniyle kurula sevk edildi. nbsp;

Burada mutluyum
Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki haberlere Dirk Kuyt'tan net bir cevap geldi. Ülkesinin basınına konuşan Hollandalı yıldız, "Milli takımı bıraktım ve tamamen Fenerbahçe'ye konsantre oldum. Ayrılık gibi bir düşüncem yok. Burada çok mutluyum" ifadesini kullandı.


Cristian ayrılamıyor
F.Bahçe'yle yollarını ayıran Cristian Baroni, İstanbul'dan ayrılmayı başaramadı. Adı Brezilya, Rus, Arap ve Hint takımlarıyla geçen sambacı, bayram tatilinde ailesiyle birlikte İstanbul'un tadını çıkardı. Cristian'ın ocak ayında bir Süper Lig takımına imza atabileceği iddia edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...