beIN’den mini zam!

beIN’den mini zam!

SPOR Haberleri

Başkan Büyükekşi “Anlaşmanın 150 milyon lira daha yukarı çıkmasını sağladık. Bu, Kulüpler Birliği’nin talebinin de üzerinde bir rakam” diye konuştu.

TFF, Digiturk beIN Media Group ile iki yıllık yayın hakları sözleşmesi imzaladı. Riva’daki imza töreninde konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi “Biz bir hafta önce yönetime geldiğimizde aslında anlaşılmış bir rakam vardı. Spor Toto isim hakkı hariç 2 milyar 50 milyon liraydı bu rakam. Yayıncı kuruluşun olumlu yaklaşması üzerine anlaşmanın 150 milyon lira daha yukarı çıkmasını sağladık. 2,2 milyar lira üzerinden imzayı attık. Bu Kulüpler Birliği’nin istediği rakamın da üzerinde” ifadelerini kullandı.

YENİ BİR SAYFA

Büyük bir hızla kolları sıvadıklarını söyleyen Büyükekşi, “Gönül ister ki 3-4 milyarları hedefleyelim, marka değerimizi artırırsak futbolun tanıtımına katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Başka projelerimiz de var” dedi. beIN Media Group CEO’su Yousef AlObaidly de Türk futbolunun tanınırlığını yükseltmek istediklerini dile getirirken “Bu yeni bir ilişki değil ve aynı zamanda bu ilişkide yeni bir sayfa olarak düşünmek istiyoruz. Türk futbolunun dünya çapında tanınırlığını yükselteceğiz” diye konuştu.

500'DEN 126 MİLYON DOLARA

2016 yılında 500 milyon dolara yayın ihalesini alan Katarlı beIN Media, her geçen sene fiyatı aşağıya indirdi. Dün yaptığı yeni sözleşme TL üzerinden oldu. Anlaşma güncel kura göre 126,6 milyon dolar.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...