Bedavaya orta saha!

Bedavaya orta saha!

SPOR Haberleri

İki oyuncunun da bonservisi elinde. Bordo mavili yönetim pazarlık masasında. Ve Grillitsch'in çok yönlü olması büyük avantaj

Yeni sezon öncesinde önceliği stoper olan Trabzonspor'da Marik Hamsik'in sakatlığı hesapları değiştirdi. Slovak oyuncunun yaklaşık bir ay takımdan uzak kalacak olması teknik ekibi yeni arayışlara itti. Abdullah Avcı, merkeze bir oyuncu alabileceklerinin mesajını verirken listede üç isim var. Son olarak Hoffenheim forması giyen ve bonservisi elinde olan Florian Grilitsch ile Lille ile mukavelesi biten Xeka. İki futbolcu da şu anda kulüpsüz.

BU HAFTA BİTEBİLİR

Trabzonspor yönetimi iki oyuncunun da menajerleriyle görüşme hâlinde. Grilitsch'in hem stoper hem ön libero ve merkez orta saha olma özelliği avantaj gibi. Tabii bu iki isimle görüşmeler sürerken gündeme gelen bir diğer oyuncu ise Nice forması giyen eski aslan Mario Lemina. Gabonlu oyuncunun da kiralanması söz konusu. Bordo mavili yönetimin bu hafta içinde orta saha ve stoper transferi konusunda somut adımlar atması bekleniyor

BERAT ARABİSTAN'A

Bordo mavililerin yükselen değerlerinden Berat Özdemir'e teklif var. Suudi Arabistan ekibi El İttifak, 2025'e kadar mukavelesi bulunan 24 yaşındaki orta saha için 2,5 milyon avro artı bonuslar önerdi. Oyuncu teklife sıcak bakıyor ve tarafların anlaşmasını bekliyor.

MENAJERİ KONUŞTU

Trabzonspor'da sezona iyi başlayan Cornelius'un menajeri Per Steffensen, Danimarkalı forveti 2017'de Manchester United'ın istediğini belirtirken Trabzonspor'a imza atmadan önce de Kopenhag'ın (Şampiyonlar Ligi'ndeki rakip) talip olduğunu ancak ücretini çok yüksek bulduğunu söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...