Bayram Akgül, Adanaspor'u bıraktı

Bayram Akgül, Adanaspor'u bıraktı

SPOR Haberleri

PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor'un Başkanı Bayram Akgül, Adanaspor'u bıraktığını açıkladı.

PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor'un sahasında aldığı 2-0'lık Boluspor mağlubiyeti sonrası açıklama yapan Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, "Adanaspor defteri Bayram Akgül ve ailesi olarak kapanmıştır. Devre arasına kadar hocam benimle birlikte devam edecek, devre arasına kadar herhangi bir talip çıkarsa biz hazırız. Değilse devre arasından sonra biz yokuz" dedi.

9 senedir Adanaspor'da yöneticilik yaptığını, ilk defa bir basın toplantısına katıldığını belirten Akgül, "Basın danışmanımız beni uyardı, 'Ceza yeriz' diye. Biz bunu göze alıyoruz. Bugün itibari ile Adanaspor'u bıraktım. Devre arasına kadar önümüzde 5 maç var, ben hiçbir maça gelmeyeceğim. Giderken Levent hocayı da alıp gidiyorum. Taraftarlar öyle diyorlardı. Devre arasına kadar hocam benimle birlikte devam edecek, devre arasına kadar herhangi bir talip çıkarsa biz hazırız. Değilse devre arasından sonra biz yokuz. Zannediyorum, Eyüp Arın hocamız altyapı ile birlikte çıkar. Yoluna devam eder" dedi.

'ADANASPOR'A AİLEME KÜFÜR ETTİRMEK İÇİN GELMEDİM'

Adanaspor'a ailesine küfür ettirmek için gelmediğini ifade eden Akgül, "Maalesef bu şehirde Adanaspor'a sahip çıkana değil, Adanaspor'a küme düşsün diye köstek olmaya çalışanlara, şantiyelerde toplantı yapanlara destek verip, bize küfür ediliyor. Bende bunun karşılığı olarak, bugün itibari ile Adanaspor'u bırakmış bulunuyorum. Bugüne kadar bana destek olan diğer yönetici arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Benim bir yeminim vardı, maalesef olmadı. Dolayısıyla isimler vererek suçlamanın, insanlara iftira atmanın bir anlamı yok. Ama dediğim gibi, bugün itibari ile Adanaspor defteri Bayram Akgül ve ailesi olarak kapanmıştır. Hocamada bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Sadece bu önümüzdeki 4 maçta değil, Levent hocamla biz ömür boyunca dost kalacağız. Biz ne maç sattık, ne maç aldık, ne de iddia oynadık. Bu memlekette bir sürü insana sahip çıkılırken, yapmamış insanlara kendi taraftarı yüzünden maç satıyor demesine yorum bile yapmayacağım. Ama bizim yönetici arkadaşlarımızdan bir tanesi geçen sene 'Maç satan karısını stada çıkarıp oynatsın' demişti. Aynen ona katılıyorum. Demeden dedi diyen de oynatsın. Dolayısıyla Adanaspor defteri benim adıma, yönetici arkadaşlarıma adına ve Levent Hocam adına da kapanmıştır. Bundan sonra Adana'daki ağaları, beyleri göreceğiz" diye konuştu.

LEVENT ERİŞ, "BÖYLE BİR MAÇI DEĞERLENDİRMEK ÇOK ZOR"

Böyle bir maçı değerlendirmenin kendileri için zor olduğunu öyleyen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Geçtiğimiz hafta müthiş bir mücadele, harika bir sonuç, inanılmaz iyi bir reaksiyon ve sonuçta da o zor günü kazanarak dönen bir Adanaspor takımı. Bugün de bunu istedik. Çocuklarımızın oyuna başlarken ki coşkuları, istekleri son derece pozitif görünüyordu. Tabiki sonuç oyuna ilk 15 dakikalık bölüm içerisinde son derece sakin başlayan bir takımdık. Pozisyonda bulduk bir iki tane o dakikalarda. Ama bir gol yedik ve bu yediğimiz gol yine tartışmalı bir gol. Bizim oyuncumuza yapılan bir faul sonrası yenilen bir gol. Yani böyle bir golden sonrada zaten çok genç olan çocuklarımız saha içerisinde panik haline dönüştü. Kazanmayı çok istediklerini gördük. Ama bazen çok istemekte eli ayağı o panik halinde kilitliyor. İstediklerinizi yapamıyorsunuz" şeklinde konuştu.

BİR SÜRÜ HAKARETE MARUZ KALDIK

Oyunun henüz 50'inci dakikasında bir sürü hakarete maruz kaldıklarını sözlerine ekleyen Eriş, "Buraya insanlar Adanaspor'a mı destek vermeye geliyor? Yoksa bana yada kötü oynayan bu futbolcu kardeşlerimize küfür etmeye mi geliyor? Bunu anlamış değilim. Yani biz iç sahada bu sıkıntıları senelerdir yaşıyoruz. Bizimde anamız ana, bizimde bacımız bacı. İnsanların buraya gelirken bizlere hakaret etmeye geldiğini düşünmeye başladım artık. Sonuç kötü bitsin de sorumlu kimse hakaret edelim. Bunlar sadece Adanaspor markasına zarar vermeye çalışıyor ve tribünün bir çok yerine dağılıp, herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Bugün bunu gördüm. Burada biz zarar görüyoruz ama, Adanaspor markası daha büyük zarar görüyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...