Baykuş'a vize yok! Karagümrük geçit vermedi

Baykuş'a vize yok! Karagümrük geçit vermedi

SPOR Haberleri

Özellikle ikinci yarısı seyir zevki yüksek karşılaşmada üç top direkte patladı. Uzatmada Mahmut ve Shukurov'un kırmızı kartla atıldığı maçtan gol sesi çıkmadı.

Avrupa'da fırtına gibi esen ve Süper Lig'in gizli lideri denilen Başakşehir evinde Karagümrük'e takıldı. Üst üste üç maçını kazanan Boz Baykuşlar pozisyon sayısının az olduğu ilk yarıda Traore'yle gole yaklaştı fakat kaleci Viviano başarılıydı. Bu bölümün uzatma dakikalarındaki frikiği etkili kullanan Caner'in vuruşu kaleciden döndü, Jimmy Durmaz'ın tamamladığı meşin yuvarlak az farkla autu boyladı.

NEFES NEFESE

İkinci yarı daha hareketliydi. 54'te Kouassi'nin vuruşu direkte patladı. 68'de Lima’nın sol çaprazdan şutu da üst direkten döndü. Maçın uzatma bölümünde nefesler tutuldu. Serdar Gürler'in ortasında Baniya'nın ters vuruşunda top bir kere daha direğe çarpınca Başakşehir golden oldu. 90+3'te Mahmut Tekdemir direkt kırmızı kartla oyun dışı kalırken, iki dakika sonra Shukurov da kızardı.       


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...