Bayern Münih'te Ribery'den sonra Philipp Lahm krizi

Bayern Münih'te Ribery'den sonra Philipp Lahm krizi

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz hafta Franck Ribery'nin sakatlığı ile kriz yaşayann Bayern Münih, CSKA Moskova deplasmanından da bir kayıpla döndü.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in kaptanı Philipp Lahm'ın, CSKA Moskova deplasmanında sakatlanmasının ardından sahalardan ne kadar uzak kalacağı açıklandı. Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde 3-1 kazandığı CSKA Moskova maçının 29. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli savunmacının en az 2 hafta takımdan uzak kalacağı öğrenildi. Bayern Münih kariyerinde ilk kez bir maçı bu kadar erken tamamlayan Lahm'ın kalçasından yaşadığı doku zedelenmesi için tedaviye Perşembe sabahı başlandığı açıklandı. Franck Ribery ve Bastian Schweinsteiger'in sakatlıklarının hala sona ermemesi ve CSKA deplasmanında da Lahm'ı kaybetmesi sıkışık fikstürde teknik direktör Pep Guardiola'nın elini kolunu bağlıyor. Ancak tecrübeli adam Lahm'ı da kaybetmesine rağmen sakatlıktan yeni dönen Mario Götze, Thiago Alcantara, Kroos ve Javi Martinez'in yükselen performansı sayesinde eksik oyuncularının yokluğunu hissetmiyor. Bayern Münih, Lahm'ın yokluğunda ligde Eintracht Braunschweig ve Augsburg karşılaşmalarına çıkacak. Münih'te sakatlığı devam eden oyuncular şunlar; Bastian Schweinsteiger, Franck Ribery, Claaudio Pizarro, Xherdan Shaqiri ve Holger Badstuber. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...