Bayern Münihli Erdal Öztürk, darbe kurbanı oldu

Düzenleyen:
Bayern Münihli Erdal Öztürk, darbe kurbanı oldu

SPOR Haberleri

Bayern Münih ile oynanan hazırlık maçında Manchester City adına takımının ilk golünü kaydeden gurbetçi futbolcu Erdal Öztürk, darbe girişimi sonrası tutuklanan İstanbul 3'ncü Kolordu Komutanı Korgeneral Erdal Öztürk’le olan isim benzerliğinin kurbanı oldu.

Dün gece Manchester City’i deviren ve kariyerinin ilk golünü atan Bayern Münih’in genç oyuncusu Erdal Öztürk, darbe girişimi sonrası tutuklanan İstanbul 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Erdal Öztürk’le olan isim benzerliğinin kurbanı oldu.

Bayern Münihli Erdal Öztürk, darbe kurbanı oldu


Bayern Münih'in kadrosunda bulunan ve Ancelotti'nin Manchester City maçında şans verdiği Erdal Öztürk, kariyerindeki ilk golünü attı. Büyük bir sevinç yaşayan futbolcu mücadele sonrasında ise büyük bir şok yaşadı.

Genç oyuncunun Wikipedi'deki bilgileri darbeci Korgeneral'den dolayı tamamen silindi. 20 yaşındaki oyuncuya ait tüm bilgiler son 24 saat içinde sayfadan kaldırılırken oyuncunun kariyerindeki ilk gol de oyuncunun bilgi sayfasına eklenmedi. Bunun yanı sıra oyuncunun vikipedi sayfasına 'kayda değer olmayan kişi' ifadesi yazıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...