Bayern Münih'in yıldız golcüsünden maç sonu Galatasaray ve İstanbul itirafı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Bayern Münih'in yıldız golcüsünden maç sonu Galatasaray ve İstanbul itirafı

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Bayern Münih'in İngiliz gol makinesi Harry Kane, NEF Stadyumu'nda yaşadığı zor anları maçın ardından itiraf etti. Kane, "Galatasaray'ın stadında oynamak çok zor. Taraftarın takıma etkisi gerçekten üst düzey" dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında evinde Alman devi Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu. Bayern'i 73'te 1-2 öne geçiren golü atan Harry Kane, kırılma anında farkını ortaya koydu.

Bayern Münih puanını 9 yaparken, Galatasaray 4 puanda kaldı.

"İSTANBUL'A İLK KEZ GELDİM"

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan İngiliz yıldız Harry Kane, "İstanbul'a ilk kez geldim. Galatasaray taraftarına çok teşekkür ederim. Bu atmosferden sonra kulaklarım duyuyor mu emin değilim. Galatasaray'ın stadında oynamak çok zor. Taraftarın takıma etkisi gerçekten üst düzey. Bu yüzden önemli bir galibiyet aldık." dedi.

Bayern Münih'e geçtiğimiz yaz Tottenham Hotspur'dan transfer olan ve bonservisine 95 milyon euro ödenen 30 yaşındaki santrfor, bu sezon Devler Ligi'nde 3 maçta 2 gol, 2 asistle oynuyor.

https://twitter.com/FCBayern/status/1716891280460894662

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...