Bayern Münih sonradan açıldı

Bayern Münih sonradan açıldı

SPOR Haberleri

Almanya Bundesliga'da son şampiyon Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği Hannover'i Mandzukic ve Ribery'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Almanya Bundesliga'da son şampiyon Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği Hannover'iMandzukic ve Ribery'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Almanya Bundesliga'da son şampiyon Bayern Münih, Allianz Arena'da konuk ettiği Hannover'i Mandzukic ve Ribery'nin golleriyle 2-0 mağlup etti. Maça mutlak favori olarak başlayan Bayern, ilk yarıda aradığı golü bulmakta zorlandı. Rakibi karşısında üstün olan Guardiola'nın öğrencileri, bunu tabelaya yansıtamadı ve soyunma odasına golsüz eşitlikle gidildi. İkinci yarıda ise sahada daha istekli bir Bayern Münih vardı. Hannover savunmasını ikinci yarının başından itibaren zorlayan Bayern, 51'de golü bulmayı da başardı. Hırvat golcü Mario Mandzukic, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra daha rahat bir oyun sergileyen ev sahibi Bayern Münih, 64'üncü dakikada Fransız yıldızı Franck Riber ile farkı 2'ye çıkardı. Mücadelenin kalan bölümünde de kontrolü elden bırakmayan Bayern Münihli oyuncular, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonucun ardından Bayern 13 puana yükseldi, Hannover ise 9 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...