Bayern Münih, Ryan Gravenberch'i transfer etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bayern Münih, Ryan Gravenberch'i transfer etti

SPOR Haberleri  / AA

Ajax’ta forma giyen Ryan Gravenberch, Alman devi Bayern Münih ile anlaşma sağladı. Hollandalı genç yıldız, iddialı konuştu.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Ajax’ın genç yıldızı Ryan Gravenberch’i transfer ettiğini duyurdu. 20 yaşındaki Hollanda Milli Takımı oyuncusu Gravenberch ile 2027’ye kadar sürecek bir sözleşme imzalandığı aktarıldı.

"BİRÇOK KULÜP PEŞİNDEYDİ"

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Oliver Kahn, birçok Avrupalı kulübün bu oyuncuyu transfer etmek istediğini belirterek, Gravenberch’in en yüksek seviyede gelişmek istediği için kendilerini seçtiğini ifade etti.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN GELİYORUM"

Gravenberch de Bayern Münih’ten teklif geldiğinde çok fazla düşünmek zorunda kalmadığını aktararak "Bayern Münih en büyük kulüplerden biri. Dünyadaki oyuncular bu kulüp için oynamak istiyor. Şampiyonluklar kazanmak için Münih’e geliyorum" dedi.

20 YAŞINA 5 KUPA SIĞDIRDI

Ajax'ın altyapısında yetişen ve daha sonra 16 yaşında 2018-2019 sezonundan itibaren profesyonel takımda forma giymeye başlayan Gravenberch, 103 maçta 12 gol attı. Ajax ile 3 kere lig şampiyonluğunu ve iki kere kupayı kazanan Gravenberch, 10 kez forma giydiği Hollanda Milli Takımı’nda 1 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...