Bayern Münih finale yükseldi

Bayern Münih finale yükseldi

SPOR Haberleri

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı final maçında Bayern Münih, Çin'in Guangzhou Evergrande takımını 3-0 yenerek, finale gitmeye hak kazandı.

Fas'ın Agadir şehrinde devam eden FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı final maçında Almanya'nın Bayern Münih takımı, Çin'in Guangzhou Evergrande takımını 3-0 yenerek, finale gitmeye hak kazandı. gt;FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı finalinde Bayern Münih ile Guangzhou Evergrande takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 kazanarak yarı finale yükselen Bayern Münih takımının gollerini 40. dakikada Fransız oyuncu Franck Ribery, 44. dakikada Hırvat asıllı Mario Mandzukic ve 47. dakikada Alman oyuncu Mario Götze attı. nbsp;Bayern Münih, bugün Fas'ın Raja Casablanca takımı ile Brezilya'nın Atletico Mineiro takımı arasında oynanacak maçın kazananıyla final maçı yapacak. nbsp;Guangzhou Evergrande de Raja Casablanca takımı ile Atletico Mineiro takımı arasında oynanacak maçın mağlubu ile şampiyonanın üçüncüsünü belirlemek için sahaya çıkacak. nbsp;Fas, ilk kez 2000 yılında Brezilya'da düzenlenen FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nın 10'uncusuna ev sahipliği yapıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...