Bayer Münih maçı aldı, Robben'i kaybetti

Bayer Münih maçı aldı, Robben'i kaybetti

SPOR Haberleri

Bayer Münih, Almanya Kupası'nda tur atladı ama yıldızı Arjen Robben'i kaybetti. Yıldız oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli değil.

Bayer Münih, Almanya Kupası 'nda tur atladı ama yıldızı Arjen Robben'i kaybetti. Maçın 14. dakikasında Augsburg kalecisi Marwin Hitz'in sert faulü ile yerde kalan Robben maça devam edemedi. Yapılan ilk kontrollerde Robben'in sağ dizinde derin bir yarık oluştuğu; bununla birlikte bağ kopmasına rastlanmadığı açıklandı. Yıldız oyuncunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı detaylı incelemelerin ardından belli olacak. Teknik direktör Pep Guardiola maç sonunda, "Robben için çok üzgünüm. Umarım kulüpler dünya kupasında forma giyebilir" dedi. Geçen sezonki üstün formunu bu sezona da taşıyan Hollandalı futbolcu, son 4 maçta gol atmayı başarmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...