Bayarslan o anları anlattı: Nefesim kesildi

Düzenleyen:
Bayarslan o anları anlattı: Nefesim kesildi

SPOR Haberleri

Bayarslan olaylar sonrası “Geldiğini görmedim. Tekmesi sırtıma ve kalbime geldi nefesim kesildi. Yoksa kendimi korurdum” dedi

ÖMER FARUK ÜNAL

Herkes Trabzon-Fenerbahçe maçında genç bir çocuğun saldırısına uğrayan 1.80’lik Volkan Bayarslan’ın durumunu konuştu… Ve “Neden kendini koruyamadı” yorumları yapıldı. Bakın Volkan Bayarslan o olayları hakem arkadaşlarına nasıl anlattı… “Maça konsantre olmuştum ve arkadan geldiğini görmedim. İlk darbesi sırtıma geldi sonra kalbime vurdu. Bir anda nefesim kesildi. Yerimden kalkamadım. Geldiğini görsem tabii ki kendimi korurdum.”
Dikkat! Oğlu var
Maç sonu Hami Mandıralı ve diğer Trabzonsporluların “Geçmiş olsun” dediği Bayarslan statta polise ifade verdi, şikayetçi oldu ve ardından darp raporu aldı… Tekme ve yumruk nedeniyle vücudunda morluklar oluşan İstanbul bölgesi hakemi ve aynı zamanda İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde çalışan Bayarslan, sonrasında arkadaşlarının uyarısıyla merak içerisinde olan ailesini aradı. Eşi, anne ve babası olayları büyük bir üzüntü içerisinde izledi. 5 yaşındaki oğluna o görüntüleri görmemesi için büyük gayret gösterildi. . Erzurumlu olan Bayarslan, üniversite eğitimini ne ilginçtir ki Trabzon’da aldı ve amatör maçlarda hakemlik yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...