Batuhan Karadeniz'den flaş Yusuf Sarı iddiası! Yeni takımını açıkladı, '5 milyon euro'ya hayırlı olsun'

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Batuhan Karadeniz'den flaş Yusuf Sarı iddiası! Yeni takımını açıkladı, '5 milyon euro'ya hayırlı olsun'

Spor Haberleri  / Haber Merkezi

Adana Demirspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı'nın devre arasında Süper Lig devine transfer olacağı öne sürüldü. Dikkat çeken iddia ise kısa süre önce futbolu bırakan Batuhan Karadeniz'den geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Batuhan Karadeniz, Adana Demirspor forması ile dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı hakkında flaş bir iddia ortaya attı. A Milli Takım'a kadar yükselen Yusuf Sarı'ya ciddi taliplerin olduğunu dile getiren Batuhan Karadeniz, yıldız futbolcunun Beşiktaş ile anlaştığını öne sürdü. 

"YUSUF SARI BEŞİKTAŞ'A HAYIRLI OLSUN!"

SkySpor Youtube kanalında konuşan Batuhan Karadeniz, "Yusuf Sarı, 5 milyon Euro karşılığında Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Bir iki transfer haberi daha var" dedi.  Karadeniz'in bu iddiası sosyal medyaya damga vurdu. 

https://twitter.com/Skyspor_Tr/status/1733210458801258835

BEDELSİZ ALINMIŞTI

Marsilya altyapısından yetişen 25 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu, 2019 yılında 250 bin Euro karşılığında Trabzonspor'a transfer oldu. Burada beklentileri karşılayamayan genç futbolcu daha sonra Çaykur Rizespor forması giydi.  1 Temmuz 2022 tarihinde de Adana Demirspor'a bedelsiz olarak transfer oldu. Yusuf Sarı'nın güncel piyasa değeri 5 milyon euro civarında...

MİLLİ TAKIM KADORUNA GİRDİ

Kısa sürede gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Sarı, A Milli Takım'ın kadrosuna girmeyi de başardı.

DEVRE ARASINDA TAKIMINDAN AYRILMASI BEKLENİYOR

Piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösterilen milli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...