Batsman'dan sevgilerle... Fenerbahçe, Hatay'ı da devirdi

- Güncelleme:
Batsman'dan sevgilerle... Fenerbahçe, Hatay'ı da devirdi

Spor Haberleri

Jorge Jesus’un takımı Wright’ın golüyle geri düştü yılmadı. Batshuayi sahne aldı. Belçikalı yıldız önce tabelayı eşitledi. Sonrasında takımına kazandırdığı penaltıyı gole çevirdi. Antalya’nın uzatmada bir golü VAR’a takıldı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Dünya Kupası dönüşü sıfır çeken üç takımdan biri olan Antalyaspor, Kadıköy’de coşan, deplasmanda susan Fenerbahçe’yi konuk etti. Kırmızı beyazlılar küme düşme hattından uzaklaşmak, sarı lacivertliler ise Galatasaray derbisi öncesi kazanarak moral depolamak istiyordu. İlk yarı boyunca istediğini oynayan ve alan Antalyaspor oldu ama maç 90 dakikaydı. Son düdük çaldığında sevinen, geriden gelerek kazanan Fenerbahçe oldu.

DİREKLER İZİN VERMEDİ

Kadıköy’deki Hatay maçında şov yapan takımdan İrfan Can ve Zajc’ın yedek soyunması Fenerbahçe’nin ritmini bozmuştu. Sarı lacivertliler topla oynuyor ancak pozisyon üretemiyordu. 11’de King’in bireysel çabasıyla çektiği şut üst direkte patlarken, 14’te Antalya tabelayı değiştirdi. Güray’ın mükemmel ortasına Wright’ın dokunması gole yetti: 1-0. 43’te Serdar Aziz’in kafa vuruşu üst direğe takılınca Fenerbahçe soyunma odasına mağlup gitti.

BATSMAN KANATLANDIRDI

Ancak Fenerbahçe’ye geri dönüş için 15 dakika kâfiydi. Lincoln, Emre Mor değişikliğiyle hücumda vites yükselten sarı lacivertliler, 55’te King ile bir kez daha direğe takılmıştı ki; dönen topa dokunan Batshuayi oldu: 1-1. 62’de Belçikalı, kafa vuruşunda Güray’ın eline çarpan top için VAR’dan gelen penaltı kararında engel tanımadı: 2-1. Seri hamlelerle oyuna yeniden ortak olmak isteyen Antalya, 74’te Wright’la direğe takıldı. Heyecan son dakikaya kadar sürerken 3 puanı Fenerbahçe kaptı.

DERBİYİ ABARTMADI

F.Bahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus maçın ardından zemine tepki gösterdi. “Bu zemin utanç vericiydi. İki takım adına çok kötüydü. Kimse böyle bir zeminde futbol oynayamaz” diyen Jesus, “Üçüncü golümüzün neden iptal edildiğini anlayamadım. Batshuayi’nin faul yaptığı söylendi ama pozisyon temizdi. Orada maç kopacaktı” serzenişinde bulundu. 

GOL İPTALİ DOĞRU

“Rakibin 90+8’de attığı golde VAR’ın kararı çok iyi. Çünkü, rakip forvet golden önce Bright’ı bloke ediyor” diyen Portekizli çalıştırıcı, “Galatasaray maçı, bizim için diğer maçlarla aynı. Normal bir maç! 3 puan değerinde. Ne daha az, ne daha çok puan. Barcelona veya Real Madrid’le oynasak da öyle. Valencia, Galatasaray maçında iyileşmiş olacak” sözlerini kullandı.

Bu video da ilginizi çekebilir...

 

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...