Batsman vizyonda! Fenerbahçe forması altında şov yapıyor

- Güncelleme:
Batsman vizyonda! Fenerbahçe forması altında şov yapıyor

Spor Haberleri

Valencia gol krallığına koşuyor ama Michy Batshuayi de tam gaz geliyor. Beşiktaş’ta direkleri döven Belçikalının, sarı lacivertlilerde vurduğu gol oluyor. Batsman, 54,11 dakikada bir skora katkı sağlıyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Fenerbahçe gol rekoruna koşarken, santrforların rekabeti göz kamaştırıyor. Toplam 13 defa ağları havalandıran Enner Valencia, ligde 11 golle krallığa ve kariyer rekoruna koşarken, Michy Batshuayi yaptığı atakla dikkati çekiyor. 1.090 dakika sahada kalan Valencia (13 gol, 4 asist) 83,84 dakikada bir gol atarken, 64,11 dakikada bir skor katkısı sağladı. Ligde 5 gol, 1 asistle, Avrupa’da 3 golle oynayan Batsman ise bunları 487 dakikaya sığdırdı. 

ÖZ GÜVENİM YERİNDE

Böylece 60,87 dakikada bir gol atan Belçikalı, 54,11 dakikada bir skor katkısı vererek Valencia’dan daha iyi bir performansa imza attı. Ligde 6 maçta 5 gol kaydeden Batshuayi, en sık gol atan isim oldu. Beşiktaş’ta saç baş yolduran, Fenerbahçe’de tribünleri coşturan Michy Batshuayi, “Şu anda öz güvenim oldukça yerinde gücümü buradan alıyorum” vurgusunda bulundu. Batshman’ın parlak performansı Fenerbahçe’yle de sınırlı değil.

BELÇİKA'NIN DA KOZU

Belçika Millî Takımı forması altında da gollerini sıralayan Michy Batshuayi, Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’nda ülkesinin en önemli gol silahı olarak sahne alacak. Belçika’nın son 6 maçından 5’ine ilk on birde çıkan Batsman, bu maçlarda 3 gol atarken 3 de asist yaptı. Teknik direktör Roberto Martinez’in üzerine titrediği golcünün, mercek altında olacağı Katar’da değerini daha da katlaması bekleniyor.

HÂLÂ ÇOK İYİ DEĞİLİZ

Kâbus gibi geçen yılların ardından şaha kalkan Fenerbahçe, hem ligde hem Avrupa’da lider. Sarı lacivertliler şiir gibi futbol oynuyor, rakiplerine gol yağdırıyor, özellikle hücum istatistiklerinde Avrupa devleriyle zirve yarışı veriyor ama bunların hiçbirisi Jorge Jesus için yetmiyor. Takımı net bir şekilde öndeyken bile oyuncularının en basit hatasında öfkeden çılgına dönen Portekizli hep daha fazlasını istiyor.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Fenerbahçe’yle çıktığı 22 maçta, 2 yenilgi alan Jorge Jesus, bu iki karşılaşmada da 10 kişi kaldıklarını hatırlatıp, hücum anlamında takımını övse de, savunmada daha iyi olmaları gerektiğinin altını çiziyor. Henüz tam anlamıyla istediği seviyede olmadıklarını dile getiren kurt hoca, “Maç maça daha iyi oluyoruz. Eksiklerimizi gidererek devam ediyoruz” sözleriyle çok daha fazlasını vadediyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...