Batshuayi bu akşam da ilk 11'de olmak istiyor

Batshuayi bu akşam da ilk 11'de olmak istiyor

SPOR Haberleri

Kulübede oturacağını öğrenince hırslanan Belçikalı yıldız, "En az iki gol atmak için her şeyi yapacağım" dedi.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ın hafta içinde Kaysersipor'a elendiği maçta yenilginin sorumlusu olarak Michy Batshuayi gösterilmişti. Karşılaşmada dört net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Belçikalı yıldıza kulübe yolu gözükmüştü. Teknik Direktör Önder Karaveli de son taktik idmanlarda Güven Yalçın'ı santrfor olarak oynattı. Başakşehir maçında yedekte bekleyeceğini anlayan Batshuayi, hocasıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

KARAVELİ ETKİLENDİ

Bu sezon forma giydiği 31 maçta penaltılar hariç sadece yedi defa fileleri sarsan ve çok gol kaçırmasıyla tepki toplayan Batshuayi, "Eğer yedekte beklersem üzerimdeki şanssızlığı atamam. Bu maçta en az iki gol atmak için her şeyi yapacağım" dedi. Önder Karaveli oyuncusunun bu hırsından etkilendi. Genç teknik adam santrforda Güven ve Batshuayi arasındaki tercihini maç saatinde yapacak.

JOSEF İYİLEŞEMEDİ

Kayserispor maçında kasık ağrıları nedeniyle görev yapamayan Josef de Souza'nın Başakşehir'e hazır olması bekleniyordu. Ancak ağrıları artan Brezilyalının bugün de forma giyme ihtimali azaldı. Son idmanda düz koşu yapan Miralem Pjanic ve Oğuzhan Özyakup'un da karşılaşmada görev alması beklenmiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...