Başkan Ertuğrul Doğan: Avcı'ya kapılar her zaman açık!

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Başkan Ertuğrul Doğan: Avcı'ya kapılar her zaman açık!

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'yla ilgili çarpıcı sözler kullandı. Doğan "Abdullah Avcı sonuçta Türkiye’nin en önemli teknik direktörlerinden biri. Elbette böyle bir teknik adama her zaman kapılarımız açıktır" dedi.

Trabzonspor’da teknik direktör Nenad Bjelica’nın durumunun soru işaretli olduğu bir ortamda başkan Ertuğrul Doğan’dan açıklama geldi. Bir Youtube kanalına misafir olan Doğan, eski hocaları Abdullah Avcı konusunda “Abdullah Hoca bize şampiyonluk yaşattı. Kalbine ve aklına inanırım. Hem gelirken hem de giderken içindeki dürüstlüğü ve sevgisini gösterdi. Hiçbir talepte bulunmadan ayrıldı. Trabzonsporluluk duruşunu gösterdi” dedi.

GÜNDEMDE YOK AMA...

İkili ilişkilerinin iyi olduğu Avcı’ya övgü yağdırmaya devam eden başkan Doğan “Abdullah Avcı sonuçta Türkiye’nin en önemli teknik direktörlerinden biri. Elbette böyle bir teknik adama her zaman kapılarımız açıktır. Ama şu anda hocamız Bjelica ve öyle bir gündemimiz yok. Ama dostluğumuz ve arkadaşlığımız her zaman bakidir, görüşürüz” ifadesini kullandı.

Oysa Adana Demirspor maçının Bjelica açısından kritik öneme sahip olduğu aşikar.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...