Başkan Erdoğan'dan Akgül'e: Bir aksilik olmasın ha!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Başkan Erdoğan'dan Akgül'e: Bir aksilik olmasın ha!

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın telefonundan milli güreşçi Taha Akgül ile görüştü. Erdoğan, Taha Akgül'e "Bir aksilik olmasın ha!" diyerek başarı temennisinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 16-24 Eylül tarihlerinde Sırbistan'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası için hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı'nı ziyaret etmek için Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'ni ziyarete gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret sırasında Bakan Bak'ın telefonundan milli güreşçi Taha Akgül ile görüştü.

BİR AKSİLİK OLMASIN HA!

Erdoğan, altın madalya beklediği güreşçiye "Bir aksilik olmasın ha!" diyerek başarı temennisinde bulundu. Taha ise "İnşallah Sayın Cumhurbaşkanım, iyi hazırlandım" cevabını verdi.

Erdoğan, milli güreşçiden aynı zamanda bu şampiyonada 2024 Paris Olimpiyatları için kota almasını temenni etti. Taha Akgül, ise geçmişteki başarıları bu sene de tekrarlama sözü verdi.

FİNALE KALIRSAK...

Taha Akgül, Erdoğan'dan finale kalırsak müsabakayı ekrandan izlemesini istedi. Bunun üzerine Bakan Bak, "Finale kalırsak değil, kalacaksın inşallah" ifadelerini kullandı. Diyalog duyanları gülümsetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm kafileye başarılar diledi ve selam söyledi.

Daha sonra Bakan Bak, güreşçiler ve antrenörlerle sohbet ederek şampiyona hazırlıklarına ilişkin bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın ziyaretinde Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu yer aldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...