Başkan eli değdi

Başkan eli değdi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da büyük krize yol açan Mehmet Ekici ve Erkan Zengin kavgasına müdahale eden Hacıosman-oğlu ikiliyi barıştıracak

Trabzonspor'un Osmanlıspor deplasmanı sonrası yenilgiyi bile ikinci plana atan Erkan Zengin-Mehmet Ekici kavgası ve ardından yaşanan kriz başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun araya girmesiyle hafifledi. Babası ve menajerini Trabzon'a çağırarak Süleyman Hurma ile görüştüren ancak sonuç almayan Mehmet Ekici, önceki gün İstanbul'da Hacıosmanoğlu ile gerçekleştirdiği zirvede Trabzonspor'u çok sevdiğini ancak bu şartlar altında kalmak istemediğini belirtirken, "Bu kulüpte kalmak, büyük hizmetler yapmak isterim. Amacım buradan İstanbul'a gitmek değil, Avrupa'nın büyük kulüplerinde oynamak. Erkan abi olaydan sonra benden özür dileseydi emin olun sorun çıkarmazdım. Ancak hem özür dilenmedi, hem de kulübün bana sahip çıkmamasına kırıldım. Olayın üzeri resmen kapatılmaya çalışıldı. Kesinlikle bir yaptırım olmasını bekliyorum. Ayrılmayı bile düşündüm. Kendimi sahipsiz hissettim" ifadelerini kullandı.
Hacıosmanoğlu'dan güvence
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Mehmet Ekici'nin bu sözleri üzerine konuyu kesinlikle çözeceğinin güvencesini verdiği, "Böyle tatsızlıklar yaşanabilir. Buna sebep olanlar da cezalandırılır. Sen takım için önemli bir futbolcusun. Şimdi Trabzon'a git ve antrenmanlarına devam et. Ben de konuyla ilgili gerekeni yapacağım. Erkan sana gereken saygıyı göstercek” dediği ifade edilirken, Mehmet Ekici'nin yemekten ayrıldıktan sonra babası ve menajeriyle bir değerlendirme yaparak Trabzon'a dönüp antrenmanlarına devam etme kararı aldığı öğrenildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...