Başkan Çebi'den Sergen Yalçın iddialarına tepki

Başkan Çebi'den Sergen Yalçın iddialarına tepki

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün Olağan Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

MURAD TAMER

Siyah beyazlı kulübün patronu, Sergen Yalçın’ın altını oydukları şeklinde çıkan iddialara sert tepki gösterdi. Tecrübeli çalıştırıcının istediği bütün transferleri yaptıklarını söyleyen Çebi “Hoca’mız iki defa Beşiktaş’ı düşündüğü için görevi bırakmak istedi. İki defa bu kararından vazgeçirdik. Üçüncüsünde artık kabul etmek zorunda kaldım” sözlerini kullandı.

KARAVELİ'YE DESTEK

Sergen Yalçın’ı değersizleştirmeye çalışanlar olduğunu ifade eden Ahmet Nur Çebi “Sergen Hoca bizim kıymetlimiz. Hocasının altını oymak isteyen başkan, ödemeleri yapmaz! Bu muhabbetleri neden yaptıklarını da biliyorum. Seçim geldi, seçim!” diyerek tepkisini dile getirdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ayrıca Önder Karaveli’yi de korumaya devam edeceğini belirterek “Öz kaynak yapılanmamız için gereken her şeyi yapacağım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...