'Başarmak zorundayız'

'Başarmak  zorundayız'

SPOR Haberleri

“Bu takım şampiyonluk için kuruldu” diyen Fenerbahçe’nin genç hocası oyuncularından Karagümrük maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi istedi.

Emin Uluç

Önce lig liderliğini kaybeden ardından kupadan elenen Fenerbahçe, Karagümrük’ü yenerek yeni bir galibiyet serisine başlamak istiyor. Yönetimin arkasında durmasıyla rahatlayan Teknik Direktör Erol Bulut oyuncularıyla yaptığı toplantıda daha fazla hata yapma lüksleri olmadığını söylerken ilk etapta 6 puanlık hedef koydu. Bulut “Karagümrük ve Göztepe maçlarını kazanıp Trabzon deplasmanına moralli çıkmalıyız” dedi.

Mesut Özil on birde
Camianın şampiyonluk hasretini dindirmek için çok çalışmaları gerektiğinin altını çizen Bulut “Bu takım şampiyonluk için kuruldu, ona göre mücadele edin. Hepiniz çok iyi futbolcu olduğunuz için transfer edildiniz. Size güvenim tam” ifadelerini kullandı. Gustavo’nun yokluğunda bocalayan takım için çareler arayan Erol Hoca göbekte Ozan ve Sosa’yı, önlerinde de Mesut’u ilk on birde sahaya sürecek. En uçta ise Thiam görev yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...