Başakşehirspor ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oldu

Düzenleyen:
Başakşehirspor ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oldu

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi 3'ncü ön eleme turu kura çekiminde Medipol Başakşehir, Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşirken Osmanlıspor'un rakibi Moldova'dan Zimbru oldu.

Tarihinde ikinci kez Avrupa kupalarında mücadele edecek Medipol Başakşehir, Hırvatistan temsilcisi Rijeka ile eşleşti.  Avrupa'da ilk kez boy gösteren Osmanlıspor ise, 2. ön eleme turunda Moldova'dan Zimbru takımıyla karşılaşıyor. Temsilcimizin rakibini elemesi halinde 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi M.Haifa - N.Kalju eşleşmesinin galibi oldu.

Başkent ekibi dün oynanan karşılaşmada Zimbru ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak rövanş öncesi avantaj elde etmişti. Avrupa'da ilk kez mücadele edecek bir diğer takım olan Süper Lig üçüncüsü Atiker Konyaspor'un grup aşamasından başlayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu karşılaşmaları, 28 Temmuz ve 4 Ağustos'ta yapılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...