Başakşehir'in ilk transferi Mehdi Abeid! Cezayirli futbolcu resmen açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Başakşehir'in ilk transferi Mehdi Abeid! Cezayirli futbolcu resmen açıklandı

SPOR Haberleri

Başakşehir'in ilk transferi Cezayirli orta saha Mehdi Abeid oldu. 30 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Cezayir Milli Takımı'nda 15 kez forma giyen tecrübeli futbolcunun kariyerinde Nantes, Dijon, Panathinaikos ve Newcastle United gibi kulüpler bulunuyor.

Başakşehir, 30 yaşındaki Cezayirli orta saha oyuncusu Mehdi Abeid'i kadrosuna kattı.

Turuncu-lacivertli kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Cezayirli futbolcu Mehdi Abeid ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Mehdi Abeid ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

SON 3 SEZONDUR BAE'DE TOP KOŞTURUYOR

Abeid, geçtiğimiz sezon Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Khor Fakkan formasıyla ligde 23 maçta forma giyerken, 3 de gol kaydetti. 

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ile Mehdi Abeid'in sözleşme imzalarken fotoğrafları da paylaşıldı. Abeid, son 3 sezonu Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Nasr takımında geçirmişti.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1678453157960065027

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...