Başakşehir'in golcüsünden transfer itirafı: Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüm

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Başakşehir'in golcüsünden transfer itirafı: Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüm

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Başakşehir'in yeni transferi Krzysztof Piatek, Süper Lig'den daha önce Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüğünü itiraf etti. Polonya Milli Takımı'na yeniden dönmek istediğini söyleyen Piatek, Başakşehir'in şampiyonluğa oynayabileceğini aktardı.

Yeni sezona iddialı hazırlanan Rams Başakşehir'in 3 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna kattığı Polonyalı golcü Krzysztof Piatek, Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Trabzonspor'dan da teklifler aldığını ancak tercihinin Başakşehir olduğunu söyledi.

RAMS Başakşehir'e attığı imzanın ardından Türkiye'deki ilk röportajını AA'ya veren Krzysztof Piatek, turuncu-lacivertli ekibe transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

İtalya ve Almanya'da Milan, Fiorentina ve Hertha Berlin gibi takımlarda forma giyen Piatek, Başakşehir'de yeniden çıkış yakalamak istediğini belirterek, "Başakşehir'le görüşmeye 3 hafta önce başladım. İtalya, Almanya ve Türkiye'den başka teklifler de aldım ama beni en güçlü şekilde isteyen Başakşehir oldu. Geçen hafta İstanbul'a geldim. Tesisleri ve stadyumu bana gösterdiler, gerçekten etkilendim. Buradaki organizasyonun çok iyi olduğunu gördüm." ifadelerini kullandı.

Başakşehir'in golcüsünden transfer itirafı: Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüm

PIATEK: GALATASARAY VE TRABZONSPOR İLE GÖRÜŞTÜM

Piatek, "Bonservisi elinde olan bir futbolcuydun. Başakşehir'le anlaşmadan önce Türkiye'den başka teklifler de aldın mı?" sorusuna, "Türkiye'den Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüm ama tercihim Başakşehir oldu." yanıtını verdi.

Başakşehir'in golcüsünden transfer itirafı: Galatasaray ve Trabzonspor ile görüştüm

'ŞAMPİYONLUĞU ZORLAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM'

"Avrupa'dan gördüğümüz kadarıyla Türkiye'ye gerçekten büyük oyuncular geliyor. Fenerbahçe olsun, Galatasaray olsun önemli yıldızlara sahipler. Ama ben Başakşehir'in her zaman olduğu gibi şampiyonluğu zorlayacağını düşünüyorum. Çünkü her sezon şampiyonluk yarışının içerisinde olan bir takım. Bu sene de aynı şekilde devam edecektir."

Başakşehir'in yeni golcüsü, Süper Lig'de göstereceği performansla yeniden Polonya Milli Takımına dönmek istediğini açıklayarak şöyle konuştu:

"Polonya Milli Takımı gerçekten çok iyi santrforlara sahip. Büyük kulüplerde oynayan santrforlarımız var. Ben milli takımda oynadığım her zaman iyi işler yaptım. Ülkemin, Avrupa şampiyonası ve Dünya Kupası'na katılmasına yardımcı oldum. Tekrar düzenli bir şekilde oynayıp Polonya Milli Takımına dönmek istiyorum. Bunun için Başakşehir'e geldim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...