Başakşehir tekliyor

Başakşehir tekliyor

SPOR Haberleri

Son yılların flaş takımı bu sezon ritim tutturamadı. Sivasspor İstanbul’dan 1 puanla döndü.

Süper Lig’in 4. haftasında Başakşehir, sahasında Sivasspor’u ağırladı. Son yıllarda şampiyonluk adaylarından biri olmayı başaran turuncu-lacivertliler, geçirdiği değişimin ardından ritmini bulamadı. Abdullah Avcı’nın ayrılmasından sonra sezona Okan Buruk ile başlayan İstanbul ekibi evinde Sivasspor’a diş geçiremedi. Fatih Terim Stadı’ndaki maça iyi başlayan taraf misafir ekip Sivasspor oldu. Rıza Çalımbay’ın ekibi Sivasspor, 39. dakikada Mustapha Yatabare’nin kaydettiği golle öne geçti ve ilk yarıyı da 1-0 önde kapattı.

Buruk memnun değil
İlk galibiyetini geçen hafta son dakikada Visca’nın golüyle alabilen Başakşehir’de sahneye yine Boşnak oyuncu çıktı. 55’inci dakikada ceza sahası içerisindeki karambolde sağ çaprazda topu önünde bulan Caiçara, yerden sert bir orta kesti. Sol çaprazda topun gelişine vuran Visca’nın şutu ağlara gitti: 1-1. İlerleyen dakikalarda ise başka gol olmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Başakşehir puanını 4’e yükseltirken, Sivasspor ise 5 puana yükseldi. Başakşehir’in hocası Okan Buruk hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...