Barcelona'ya Real Sociedad darbesi

Barcelona'ya Real Sociedad darbesi

SPOR Haberleri

İspanya La Liga'da Barcelona, deplasmanda Real Sociedad'a 3-1 mağlup oldu ve 60 puanda kaldı. Barcelona'nın tek golü Messi'den (36') geldi.

İspanya La Liga 25. hafta karşılaşmasında Barcelona konuk olduğu Real Sociedad'a 3-1 mağlup oldu. Real Sociedad'ın gollerini Alexandre Song (32' k.k), Antoine Griezmann (54') ve David Zurutuza (59') kaydederken, Barcelona'nın tek golünü Lionel Messi (36') attı.

İspanya La Liga 25. hafta karşılaşmasında Real Sociedad, Barcelona'yı konuk etti. Maçın 32. dakikasında ev sahibi Real Sociedad, Alexandre Song'un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Barcelona 36. dakikada nbsp; Lionel Messi'nin ayağından bulduğu golle 1-1'lik eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Real Sociedad 54. dakikada Antoine Griezmann'ın attığı golle bir kez daha öne geçerek skoru 2-1'e taşıdı. Bu golden 5 dakika sonra bu kez sahneye David Zurutuza çıktı ve attığı golle skoru 3-1'e getirdi. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Barcelona, Real Sociedad'a 3-1 mağlup oldu. Bu skorun ardından Barcelona 60 puanda kalırken, Real Sociedad puanını 43'e çıkarttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...