Barcelona'nın yıldızı Messi'den önemli açıklamalar

Barcelona'nın yıldızı Messi'den önemli açıklamalar

SPOR Haberleri

Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi, UEFA.com'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar ligi yarı finalinde Bayern Münih'e farklı bir skorla kaybeden Barcelona, her şeye rağmen bu sezona oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Tabii bunda belki de en büyük sahibi yine Lionel Messi. Arjantinli oyuncu geçtiğimiz sezonu, bu seneden beklentilerini UEFA.com'a değerlendirdi. İşte o röportaj:


Şu ana kadar çok şey kazandın. Bu açlığı nasıl sürdürebiliyorsun?
Her zaman daha fazla kazanmak isteriz. Ligi kazanmak bizim için çok önemliydi çünkü bir önceki sezon Real Madrid kazanmıştı. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih'e çok farklı kaybetmiştik. Arada çok büyük bir seviye farkı vardı. Ama her şey geçmişte kaldı ve önümüze bakmak zorundayız.


Bayern karşısında neler yanlış gitti?
Fizik olarak ve futbol anlayışı olarak bizden çok daha üstünlerdi. İlk maçta da çok avantajlı bir skor aldılar. Kesinlikle bizden çok daha iyilerdi.
2012-13 sezonunun Avrupa'da en iyi oyuncusu ödülünü Frank Ribery kazandı. Bireysel olarak güzel geçirdiğin bir sezonda ödülü alamamak sende hayal kırıklığı yaşattı mı?
Hayır, yaşatmadı diyebilirim. Avrupa'nın en iyi üç arasında gösterilmek ve bu yarışın içinde bulunmak bir onurdu. Çok sayıda iyi futbolcu var ve bu yarışmada benim de adımın geçmesi sevindirici. Ribery ödülü kazanmayı hak etmişti.


Şampiyonlar Ligi gruplarında Ajax, Celtic ve Milan ile eşleştiniz. Ne düşünüyorsun?
Zor bir grup fakat başarabileceğimizi biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak çok zor, başlangıçtan itibaren öyle. Gruptan çıkmak için elimizden gelenin en iyisini vereceğiz.
Memleketin Arjantin'den Gerardo Martino Barcelona'nın başına geçti…
Onunla çok çabuk bir şekilde kaynaştık. O ne isterse onu uygulamaya çalışıyoruz. Yeni bir teknik direktör, yeni fikirleri var fakat bizim düşüncemiz her zaman olduğu gibi bu sene de katıldığımız bütün kupaları almaya çalışmak. Daha önce de yaptığımız gibi taraftarımıza en iyisini vermek istiyoruz. Başarı için herkesin birbirine ihtiyacı var. Umarım sezon sonunda kazandığımız başarıları hep beraber kutlarız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...