Barcelona'da ayrılık! İşte o isim...

Barcelona'da ayrılık! İşte o isim...

SPOR Haberleri

İspanya Ligi takımlarından Barcelona'da forma giyen bir ismin menajeri ayrılık ididalarıan cevap verdi ve önemli sözler söyledi.

Barcelona'nın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Adriano'nun Roma'nın transfer gündeminde olduğu iddia edildi. Adriano'nun menajeri Paulo Affonso bu iddialar hakkında açıklama yaptı. Paulo Affonso, "Bize şimdiye kadar herhangi bir resmi teklif gelmedi. Roma'nın ilgisini gazetelerden okuyoruz. Roma büyük bir takım ama Inter, Juventus, Milan Napoli gibi İtalya'da büyük takımlar da var. İtalya'da birçok rekabetçi takım var. Tüm oyuncular bu takımlarda oynamak ister. Roma da büyük potansiyele sahip bir ekip. Futbol direktörü Walter Sabatini'nin iyi işler yaptığını biliyoruz" diyerek olası bir transfer görüşmesine sıcak baktıklarının sinyalini verdi.
Transfer iddiaları hakkında açıklamalarına devam eden Affonso, Adriano ve Barcelona'nın yeni teknik direktörü Luis Enrique ile bu konu hakkında konuşmadığını açıkladı. Açıklamalarına devam eden Paulo Affonso, "Adriano'nun Luis Enrique'nin planları arasıdna olduğunu biliyorum. Ancak bu tekliflere kapalı olduğumuz anlamına gelmez. Bizimle görüşmek isteyenlere kapımız açık. Adriano, İspanya'da 10 yıl oynadı, belki de şimdi başka liglerde boy göstermenin zamanı geldi" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...