Barcelona Valencia maçında Messi fırtınası

Barcelona Valencia maçında Messi fırtınası
SPOR Haberleri

İspanya La Liga 3. hafta mücadelelerinde Barcelona, Valencia deplasmanına konuk oldu. Messi'nin 3 golüyle zafere ulaşan Katalanlar 3'te 3 yaptı.

İspanya La Liga 3. hafta mücadelelerinde Barcelona, Valencia deplasmanına konuk oldu. Messi 'nin 3 golüyle zafere ulaşan Katalanlar 3'te 3 yaptı. İspanya La Liga 3. hafta mücadelelerinde Barcelona, Valencia deplasmanına konuk oldu. Mestalla'daki çekişmeli maç 3-2 Barcelona üstünlüğüyle sonuçlandı. Barcelona'nın gollerini 11., 39. ve 41. dakikalarda Lionel Messi kaydederek maça damgasını vurdu. Valencia'da ise Helder Postiga'nın 45. ve 47. dakikada attığı goller yeterli olmadı. Lige 7-0'lık Levante galibiyetiyle harika bir başlangıç yapan Katalan ekibi, Malaga'yı da deplasmanda 1-0 devirerek 6 puanı cebine koymuştu. Barcelona, zorlu Valencia engelini de geçerek 3'te 3 yapmanın sevincini yaşadı. Geride bıraktığımız haftada Espanyol'a 3-1 kaybeden Valencia, bu kaybı Barcelona karşısında telafi etmek istiyordu. Güçlü rakibi karşısında puan çıkartamayan Valencia 3 puanda kaldı. İspanya La Liga 4. hafta mücadelesinde Valencia Real Betis deplasmanına gidecek. Barclona ise aynı hafta Sevilla'yı konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...