Barcelona Sevilla'yı altın golle yıktı, işte tüm detaylar

Barcelona Sevilla'yı altın golle yıktı, işte tüm detaylar

SPOR Haberleri

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 4. hafta mücadelesinde Barcelona, sahasında uzatma dakikalarında bulduğu golle Sevilla'yı mağlup ederek 4'te 4 yaptı.

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 4. hafta mücadelesinde şampiyonluk adaylarından Barcelona ile Sevilla karşı karşıya geldi. Nou Camp'ta oynanan ve baştan sona büyük bir heyecana sahne olan mücadele 3-2'lik Barcelona galibiyeti ile sona erdi.
Mücadelede Barcelona, 36. dakikada Dani Alves ve 75. dakikada Lionel Messi'nin golleriyle iki farklı öne geçti. Ancak Sevilla, 80. dakikada Rakitic ve 90. dakikada Coke'nin golleriyle skoru eşitledi. Maçta uzatma dakikalarına girildiği anda ise Barcelona adına sahneye çıkan Alexis Sanchez, attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Karşılaşmada Barcelona'da süper yıldız Neymar, 90 dakika forma giyerken Messi'nin golünde asist yapan isim oldu. Bu sonucun ardından Barcelona, ligde dördüncü maçında dördüncü galibiyetini aldı ve 12 puana yükseldi. Bu sezon iddialı transferlere imza atan Sevilla ise 2 puanda kalarak henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. La Liga'da bir sonraki hafta Barcelona, Rayo Vallecano deplasmanına çıkarken Sevilla ise Valencia'ya konuk olacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...