Barça mağduru Manchester City'e Hull City morali

Barça mağduru Manchester City'e Hull City morali

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'in 30. haftasında Manchester City, konuk olduğu Hull City'yi 80 dakika eksik oynadığı karşılaşmada 2-0 mağlup etti.

Geçen hafta Federasyon Kupası'nda Wigan'a elenen ve hafta içinde de Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Manchester City, ligin 30. haftasında Hull City ile karşılaştı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Machester Ciy'de Belçikalı savunma oyuncusu Vincent Kompany kırmızı kart gördü. Manchester temsilcisi, rakibi karşısında 1 kişi eksik oynamasına rağmen İspanyol oyuncusu David Silva'nın golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Manchester City, soyunma odasına 1-0 önde girdi. Deplasman ekibi maçın ikinci yarısında da skoru korumayı başardı.

Maçın son dakikasında golcü oyuncusu Edin Dzeko ile bir gol daha bulan Manchester City, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Manchester ekibi bu sonuçla puanını 60'a yükseltirken, Hull City 30 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...