Barça için 69 dakikalık Arda Güler performansı yeterli oldu

- Güncelleme:
Barça için 69 dakikalık Arda Güler performansı yeterli oldu

SPOR Haberleri

Avrupa devlerini birbirine düşüren, İspanya’da transfer El Clasico’su yaşatan Arda Güler’in Barcelona’nın radarına nasıl takıldığı belli oldu.

Tarih, 13 Ekim 2022, Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde AEK Larnaca deplasmanında. Arda Güler, ilk on birde başladığı maçta 69 dakikalık performans sergiliyor. Rum temsilcisinin teknik sorumlusu, eski bir Barcelona oyuncusu Xavi Roca’yı mest ediyor. Roca, hemen Barça Sportif Direktörü Jordi Cruyff’a bilgi veriyor; “Gol atmadı, asist yapmadı ama harikaydı.”

DECO BİTİRİYOR

Roca’nın “Barcelona oyuncusu” olarak tanımladığı Arda için Cruyff scout ekibine talimat veriyor ve Arda izlemeye alınıyor. Süper starı, Fenerbahçe’nin 2-0 kazandığı Dinamo Kiev maçında izleyen scoutların olumlu raporu sonrası transfer kararı alınıyor. Bugünkü sportif direktör Deco, “Türk Messi” olarak nitelendirilen süper starı Barça’ya kazandırmaya çok yakın. Başta Real Madrid olmak üzere bir çok devle yarışan Katalan ekibi mutlu sona ulaşmak için İstanbul’a kamp kurdu ve bütün imkânlarını seferber etti.

GALLER’E ATTIĞI GOL

Arda Güler furyasına da FIFA da kayıtsız kalmadı. FIFA, Arda’nın, Galler’e attığı golü haziran ayında kaydedilen Puskas Ödülü adayı goller arasında gösterdi. “Mayıs ayında Puskas Ödülü’ne aday çok gol gördük” şeklinde bir zincir başlatan FIFA, birbirinden güzel gollerin bulunduğu listeye Arda’nın Galler’e attığı gole de yer verdi. 

REAL MADRİD TEMKİNLİ

Real Madrid de Arda Güler’in peşinde. Ancak İspanyol devi, Rodrygo, Brahim ve son olarak 103 milyon avroya transfer edilen Bellingham gibi gençleri kadroya oturttuktan sonra Arda’yla ilgilenmek istiyor. Real’in planı Arda’yı satın alıp, bir sonraki sezon kadroya katmak, ancak genç yıldız buna sıcak bakmıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...