Balıkesirspor, Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor

/ Kaynak: AA
Balıkesirspor, Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR Haberleri  / AA

Balıkesirspor teknik direktör İsmail Ertekin, ligde şu ana kadar ikide iki yaptık,"Üçüncü maçı kazanmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kırmızı beyazlılar, hafta sonu Denizlispor ile yapacakları maçın hazırlıklarını tesislerdeki antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertekin yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular, ısınma koşularının ardından, kondisyon hareketleriyle çalışmaya devam etti. Ertekin, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, her maçı ayrı değerlendirdiklerini, şu anda ise üçüncü maçın çalışmaları yaptıklarını belirtti. Ertekin, şöyle devam etti: "Ligde ikide iki yaptık. Üçüncü maçı kazanmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Futbol da şu var: Eğer üst üste kazanıyorsanız, hedef takım haline geliyorsunuz. Onun için bu hafta işimiz daha da zor. Karşı takım iyi motive oluyor ve motivasyonu yüksek takımla oynamak her zaman için zordur. Onun için kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Zor olsa da takımımın bu maçın üstesinden geleceğine inanıyorum. İnşallah bizim düşündüğümüz gibi olur ve üç puanı alırız." Kendi takımının inanılmaz derecede mücadele örneği gösterdiğini ifade eden Ertekin, "Futbol olarak çok iyi oynuyorlar dersek yalan olur. Ama her geçen gün geliştirmek adına tüm çabaları sarf edeceğiz. Şu an için iyi mücadele ediyoruz ve sonuçlar lehimize gelişiyor. Mücadeleye devam ama futbolu da ilerletmemiz gerekiyor" diye konuştu. Teknik direktör İsmail Ertekin'in açıklamaları sonrasında antrenman başına kapalı devam etti.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...