Balıkesir maçında 1 gol 1 asistle oynayan Diego kıymete bindi

Balıkesir maçında 1 gol 1 asistle oynayan Diego kıymete bindi

SPOR Haberleri

Sezon başından beri eleştiri oklarının hedefinde olan Diego, son 2 maçtaki performansıyla formayı garantiledi

Transferi dünyayı sarstı, büyük umutlarla geldi, sakatlandı, oynadığı maçlarda hayal kırıklığına uğrattı, paragözlüğü ortalığı karıştı ama ne olduysa son iki maçta oldu. Sezon sonunda Fenerbahçe'den gönderilmesini kesin gözüyle bakılan Diego Ribas, Bursa deplasmanındaki performansını, Balıkesir karşılaşmasında 1 gol, 1 asistle parlattı ve Teknik Direktör İsmail Kartal'dan tam not aldı. Sambacı, Fenerbahçe formasıyla ligdeki ilk golünü kaydettiği mücadeleden sonra, "Burada mutluyum ve 3 yıllık sözleşmem bitene kadar da bir yere gitmeyi düşünmüyorum" diyerek ayrılık iddialarını yalanlarken, İsmail Kartal, özel olarak tebrik ettiği oyuncusuna, forma garantisini verdi. Kartal, "Böyle oynadığın sürece yerin hazır" dediği Diego'ya, "Bundan çok daha iyisini yapabileceğini de biliyorum" sözleriyle moral aşıladı.
Takımın parçası oldu
İsmail Kartal, "Sana her zaman inandım ve güvendim. İdmanlardaki çalışmalarının ödülünü alacağını biliyordum. Belki biraz uzun sürdü ama gerçek kimliğine kavuştun. Artık senden daha azını istemiyorum. İki kupada da şampiyonluk kovalıyoruz. Senden takıma yön vermeni bekliyorum" diyerek Diego'yu motive ederken, sambacı da kendinden emin bir şekilde hocasına söz verdi. "İhtiyacım olan üst üste birkaç maç iyi oynamaktı, bunu başardım" diyen Diego, "Artık üstüne koyarak ilerleyeceğim. Bana olan güveninizi boşa çıkartmayacağım" ifadesini kullandı. Bu arada takım arkadaşları da Diego'yu kutladı. Balıkesir maçının ardından oyuncular yıldız oyuncuyu "Böyle devam edersen kimse bizi durduramaz" diye tebrik ederken, Diego'nun asistiyle gol sevinci yaşayan Caner, "Sen böyle paslar ver ben çok gol atarım" dedi.
M. Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...