Balıkesir, 39 yıl önce daha iyiydi

/ Kaynak: AA
Balıkesir, 39 yıl önce daha iyiydi

SPOR Haberleri  / AA

Ligde son sırada yer alan Balıkesirspor, 39 yıl önceki durumundan bile daha kötü noktada bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de 21 haftadır son sırada yer alan Balıkesirspor, 39 yıl önceki durumundan bile daha kötü noktada bulunuyor.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 39 yıllık hasreti olan Spor Toto Süper Lig'e yükseldikten sonra büyük umutlar besleyen Balıkesirspor, istediği başarıyı yakalayamadı.


Ligin 5. haftasında yerleştiği son sıraya adeta demir atan ve 22 haftadır yeri değişmeyen Balıkesirspor, 26 haftada aldığı 4 galibiyet ve 6 beraberlikle 18 puan toplayabildi.


17. sıradaki 18 puanlı Kardemir Karabükspor ve 16. sıradaki 20 puanlı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un puan kaybettiği haftada, sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Balıkesirspor, maçtan 3-1 yenik ayrılınca hem önemli bir 3 puandan hem de haftalar sonra son sıradan kurtulma imkanından oldu.


Geçen haftaki Eskişehirspor galibiyetiyle artan umutları, sahasındaki bu yenilgiden sonra tükenme noktasına gelen kırmızı-beyazlılar, 8 maçın puan hesaplarını yapmaya başladı.
Balıkesir ekibi, bu haliyle 39 yıl önceki durumundan bile kötü noktada bulunuyor. O dönemki 16 takımlı Türkiye 1. Ligi'nde 26 haftada 7 galibiyet ve 7 beraberlikle 21 puan toplayan Balıkesirspor, 15. sırada yer alıyordu.
39 yıl önce, bu sezona göre 3 galibiyet ve 1 beraberlik fazlası olan Balıkesir ekibi, lig sonunda 9 galibiyet ve 7 beraberliğe rağmen sonuncu olarak bir alt lige düşmüştü.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...