Bakasetas: Kupalar kazanacağız

Bakasetas: Kupalar kazanacağız

SPOR Haberleri

Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Yunan oyuncu “Büyük hedeflerimiz var” dedi.

Trabzonspor'un ara transferde kadrosuna dâhil ettiği Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, açıklamalarda bulundu. Trabzon’a ilk geldiği günden bu yana büyük bir sıcak tavırlarla karşılandığını belirten Bakasetas “Ekonomik sıkıntılara rağmen bana yapılan yatırımın farkındayım. Bu da beni daha sorumlu hâle getiriyor” ifadelerini kullandı.

Kısa sürede alıştım
“Hem şutlarımla hem gollerimle takıma katkı sağlamaya çalışıyorum” diyen Yunan oyuncu “Trabzonspor gibi bir takımda oynayabilmek ve bu şansı elde edebilmek ihtiyacım olan bir şeydi. Adaptasyon sürecim çok kısa sürdü. Hatta hiç yabancılık çekmedim. Sadece kupalar kazanmak ve başarı elde etmek istiyoruz" dedi.

Trabzon bir okul
Trabzonspor'un altyapısından övgüyle bahseden 27 yaşındaki Bakasetas; Yusuf Yazıcı, Uğurcan ve Ömür'ün bu konuda en iyi örnekler olduğunu dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...