Bakan Kasapoğlu uyardı: Zeminleri düzeltin

Düzenleyen:
Bakan Kasapoğlu uyardı: Zeminleri düzeltin

SPOR Haberleri

“Onca transferi yapan bir kulüp stada da gereken bakımı ve itinayı göstermekle mükelleftir. Bunun mazereti yok.”

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu, İstanbul’da dün spor basınının yöneticileriyle bir araya geldi. Spor gündemini değerlendiren Kasapoğlu stat zeminlerine kulüplerin iyi bakması gerektiğini söylerken "Onca transferi yapan bir kulüp stada da gereken bakımı, ilgiyi ve itinayı göstermekle mükelleftir. Bunun mazereti olmaz. Herkes üzerine düşeni yapacak. Kulüpler gerekirse zeminler için profesyonel yardım alacaklar" dedi.

İmajı bozuyorsunuz
 "Türk sporunun marka değerine, imajına hiçbir şekilde kimsenin zarar verme, yıpratma hakkı olmadığını düşünüyorum" diyen Bakan Kasapoğlu, "Futbolun üretkenliğinin konuşulması gerekirken başka konular konuşuluyor. Kişileri değil sistemi konuşmamız lazım. Türk futbolunda hep aynı konuları, hakemleri konuşup duruyoruz. Bunun bir yararı da yok. Futbolu kısır tartışmalardan daha öteye taşımalıyız" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...